Conditii

Conditii generale de inchiriere

1. Documente necesare la preluarea masinii

– act de identitate (carte de identitate, pasaport) valabil;
– permis de conducere valabil;
– varsta minima 19 de ani;
– garantie cash / transfer sau card;
Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea termenilor si conditiilor prin semnarea Contractului de Inchiriere Auto.
Ne rezervam dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul anumitor persoane, fara a da explicatii.

2. Metoda de plata

Plata se face integral, in avans, in momentul semnarii contractului de inchiriere.
Plata se poate efectua atat in numerar, cat si prin ordin de plata sau card bancar.
Indiferent de mijloacele de plata utilizate, SAN AUTO Rent isi rezerva dreptul de a efectua orice verificari necesare si de a aproba sau refuza inchirierea.
Costul inchirierii este calculat in RON.
Contravaloarea totala a inchirierii se factureaza in RON.

3. Inchirieri in afara orelor de program

Este posibil sa preluati sau sa returnati masina in afara orelor de program, de la domiciliu sau de la aeroport. Se va percepe o taxa suplimentara mentionata in contractul de inchiriere.

4. Predarea si recuperarea masinii inchiriate

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata in Contractul de Inchiriere. Autoturismul va fi predat clientului in conditii bune, curat, fara defecte ascunse, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta in anexa contractului. Clientul va returna autoturismul impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de Inchiriere.

Returnarea autovehiculului cu o intarziere de pana la 2 ore fata de data si ora mentionata in Contract nu ocazioneaza taxe suplimentare daca este anuntata cu cel putin 12 ore inainte de termenul contractual de returnare al autovehiculului. Pentru o intarziere anuntata mai mare de 3 ore se percepe un tarif suplimentar egal cu contravaloarea unei zile de inchiriere la tariful de lista.
Neanuntarea intarzierii predarii autoturismului duce la perceperea tarifelor pentru intarzierile anuntate plus un tarif suplimentar de 25 RON pentru fiecare ora de intarziere, pana la predarea autovehiculului.

5. Utilizarea autoturismului inchiriat

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:
– nu va supraincarca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfa;
– nu va folosi autoturismul in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
– nu va efectua reparatii asupra autoturismului decat la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentarii facturii eliberate in numele proprietarului, insotita de devizul de reparatii;
– nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile in contact;
– nu va conduce sub influenta bauturilor alcoolice, a medicamentelor sau drogurilor.
Nerespectarea acestor reguli duce la retinerea garantiei si plata de catre client a reparatiilor aferente aducerii autovehiculului in starea de functionare initiala.

6. Trecerea frontierei

Inchirierea pentru trecerea granitelor Romaniei nu este permisa.

7. Taxe suplimentare:

Taxa preluare aeroport / domiciliu – 50 RON

Taxa predare aeroport / domiciliu – 50 RON

Taxa preluare in afara programului – 50 RON

Taxa predare in afara programului – 50 RON

Scaun copil – 5 RON / zi

GPS / Navigatie – 5 RON / zi

Cheia sau documentele masinii pierdute – 400 RON

Murdarie excesiva vehicul sau tapiterie patata/arsa – 200 RON

Pierderea sau deteriorarea placutelor de inmatriculare – 200 RON / buc

Taxa de combustibil – 10 RON / litru

Taxa spalare – 100 RON

Taxa inchiriere incepatori (permis mai putin de 1an) – 50 RON / zi

8. Combustibil

Toate autovehiculele sunt predate cu rezervorul plin si trebuie sa fie returnate la fel, in caz contrar se va aplica o taxa de combustibil.

9. Asigurari

Autoturismul inchiriat este asigurat pentru daune cauzate tertilor numai pentru perioada de inchiriere specificata in Contractul de Inchiriere. Daunele suferite de autovehiculul inchiriat, din vina clientului, cad in sarcina clientului. Daunele produse masinii conduse sub influenta alcoolului sau a drogurilor sunt suportate integral de catre client. Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru obiectele lasate in autoturism, pe durata perioadei de inchiriere. In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie, care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dv.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile reparatiilor.

10. Tarife

Tarifele sunt stabilite in moneda nationala (RON) si contin TVA-ul, taxa de drum platita pe teritoriul Romaniei (vigneta), ITP si asigurarea autovehiculului.

Tariful perceput nu include cheltuielile combustibilului consumat de client;
Tariful nu include amenzile primite de client pe toata perioada inchirierii.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!